Over ons

Na meerdere jaren gewerkt te hebben voor verschillende bouwbedrijven en meubelspecialisten, is in 2014 een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden; de start van een eigen bedrijf wat zich richt op de productie van meubelen en het leveren van maatwerk.
Nivos is gespecialiseerd in de productie van steigerhouten look meubelen. Al de door ons gemaakte meubelen kenmerken zich door hun unieke karakter en zijn door ons met veel passie ontworpen. Doordat wij continue alle trends in de gaten houden, hebben wij voor jong en oud een passend product.

Ons assortiment
Ons assortiment richt zich in eerste instantie op steigerhouten look meubelen, bijvoorbeeld: loungesets, tafels, kasten, bedden en eigenlijk elk meubelstuk wat je in de hedendaagse (woon)kamer inrichting tegenkomt. Naast de verkoop van meubelen, maken decoratieve producten ook onderdeel uit van ons assortiment.
Wilt u liever gebruik maken van een andere houtsoort, zoals MDF, dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Daarnaast bent u voor het afhangen van deuren, het maken van inbouwkasten en het aftimmeren van bijvoorbeeld een zolder, ook bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk
Natuurlijk vindt u in ons ook de juiste partner voor maatwerkoplossingen. Wilt u één van onze producten in een afwijkende maatvoering, heeft u een eigen ontwerp, zoekt u een bijzonder product of wilt een unieke houten inrichting, neem dan contact met ons op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31  6 43 20 33 31  of stuur een mailbericht naar info@nivosmeubelen.nl