Meubelen


Alle door ons vervaardigde meubelen kenmerken zich door hun unieke karakter en zijn geproduceerd naar eigen ontwerp of kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Onze meubelen kunnen worden uitgevoerd  in verschillende houtsoorten. Ons specialisme echter, is het leveren van meubelen van oud-gemaakt steigerhout. Het gebruik van deze houtsoort biedt u meerdere voordelen, namelijk:

  • De planken zijn nieuw en hebben niet jarenlang op de bouw gelegen, dus geen schroefgaten, spijkers of een cementsluier;
  • Lange levensduur;
  • Geen zaagsneden;
  • PEFC gecertificeerd hout.

Natuurlijk behoort het leveren van maatwerk ook tot de mogelijkheden. Hebt u een eigen idee of wilt u gezamenlijk en vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden, dan vind u in Nivos de juiste partner.

Aan afbeeldingen zoals getoond op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Hout is een natuurproduct, en elke plank is uniek. Deze eigenschap maakt dat hout als geen ander materiaal warm oogt en levend aandoet. De aanwezigheid van knoesten of lijnen in het hout, alsook de mogelijkheid tot enig kleurverschil  tussen de planken onderling, zijn derhalve onvermijdelijk.